HORREN


Hordeuren & inzethorren


Op zoek naar hoogwaardige horren voor je ramen en deuren? Kijk niet verder! Ontdek de uitstekende kwaliteit van Keje horren, allemaal vervaardigd in Nederland en volledig op maat gemaakt.


Of je nu houten, kunststof- of aluminium kozijnen hebt, wij hebben de perfecte hor voor jouw behoeften. Onze horren zijn eenvoudig te monteren en te bevestigen, zonder gedoe met boren of schroeven.


Geniet van alle voordelen van onze horren en houd vliegen, muggen en andere ongewenste beestjes buiten terwijl je toch je ramen en deuren open laat voor frisse lucht.

Hello world

HORREN


Inzethorren/klemhor

Ontdek het gebruiksgemak van onze op maat gemaakte inzethorren, de ideale oplossing voor jouw draaikiepraam.


Deze handige horren zijn eenvoudig te plaatsen en te verwijderen door ze simpelweg vast- of los te klikken in het kozijn. Dankzij de innovatieve bevestiging met speciale klemmen is boren en schroeven niet langer nodig. Hierdoor zijn onze Keje inzethorren perfect geschikt voor zowel kunststof kozijnen als voor houten en aluminium kozijnen die naar binnen toe openen.


Kies voor gebruiksgemak en veelzijdigheid met Keje inzethorren, en geniet van een comfortabele en insectvrije omgeving in jouw huis.

HORREN


Hordeuren


Altijd een passende hordeur voor jouw deur, tuindeuren of schuifpui met de hordeuren van Keje!


Onze hordeuren worden op maat gemaakt en zijn op verschillende manieren te bevestigen, ook zonder dat er geboord of geschroefd hoeft te worden.


En dat is heel prettig bij kunststof- en aluminium kozijnen, waarbij boorgaten niet meer te herstellen zijn. Liever ook geen gaten in je houten deurkozijn? Ook dan kun je voor deze oplossing kiezen.

Hello world