SHUTTERS

IMG_4785.jpeg
IMG_4529 - kopie.jpeg
picture-1600.jpeg
picture-1600.jpeg
picture-1600.jpeg
picture-1600.jpeg
picture-1600.jpeg
picture-1600.jpeg
picture-1600.jpeg
IMG_4857.jpeg
I-phone 7+ 3237.jpeg
IMG_4810.jpeg
Kopie van IMG_4529.jpeg

ONZE WEHLTON PRODUCTEN


Personal touch of light
Wehlton Shutters zorgen voor een perfecte lichtbeheersing: volledige controle over uw uitzicht, inkijk en lichtinval. Door de unieke constructie van shutters kan het licht binnen schijnen, zonder dat u er last van heeft. Het licht wordt als het ware gefilterd. Wilt u het licht maximaal weren, bijvoorbeeld om televisie te kijken, dan kan dat ook.


Authentiek
Wehlton Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare louvers. De louvers zijn verkrijgbaar in 4 breedten en zijn met een bedieningslat verstelbaar naar boven én naar beneden, Kiest u voor het clearview systeem, dan zit het bedieningsmechanisme weggewerkt aan de achterzijde. De bediening doet u dan aan de louvers zelf.


Hoogste kwaliteit
Wehlton Shutters zijn vervaardigd van hoogwaardig Phoenix. Deze stabiele houtsoort heeft een mooie structuur, is licht van gewicht en laat zich goed verwerken.


Door het aanbrengen van de verf in meerdere lagen zijn Wehlton Shutters vochtbestendig en kunnen ze probleemloos in badkamers worden toegepast. Wehlton Shutters zijn een kwaliteitsproduct waar u jarenlang van kunt genieten. Houdt u van strak en modern dan is de Premium uitvoering zeer passend. Een nostalgische sfeer bekomt u met de Classic versie. Wehlton Shutters zijn standaard verkrijgbaar in 17 beitskleuren en 17 verfkleuren.


De classic shutter is in 7 kleuren en 4 verschillende lamelmaten verkrijgbaar: 63, 76, 89 en 114 mm. En in diverse opties: verborgen scharnieren en/of bediening, diverse montageframes, erker en meer!


De classic + shutter is in 21 kleuren en 4 verschillende lamelmaten verkrijgbaar: 63, 76, 89 en 114 mm. En in diverse opties: verborgen scharnieren, clear-view en brilliant-view bediening, diverse montageframes, schuifrailsystemen, erker en meer!


Prijs


Vanwege korte lijnen met de producenten kunnen wij u producten aanbieden tegen een ontzettend goede prijs/kwaliteit. Neem contact op via het contactformulier voor een offerte op maat. Meten en advies is gratis!

"Stelt u zich eens voor wat voor een prachtige sfeer het geeft dat de zonnestralen door uw huiskamer spelen."

Naamloos.png

Specials


Wehlton shutters zijn ook bijzonder geschikt voor ramen met speciale vormen zoals ronde ramen, dakramen en draai-kiepramen. Bovendien zijn ze uitstekend toepasbaar als kastenwand of roomdivider!

I-phone 7+ 3237.jpeg

Inspiratie


Neem hieronder gerust een kijkje om inspiratie op te doen voor uw eigen woning!

Shutter.png
Shutters1.png
Naamloos.png